مقالات فني مقالات فني .

مقالات فني

معرفي 5 آژانس پرستاري معتبر در كرج

پرستاري از سالمندان و كودكان امري بسيار مهم و دشوار است، چه بسا كه بسياري از افراد شاغل هستند و نمي‌توانند ساعات بسياري را در كنار اين عزيزان باشند. براي حل اين مشكل، شما مي‌توانيد از خدمات شركت هاي پرستاري كرج به صورت نيمه وقت يا تمام وقت با قيمت مناسب استفاده كنيد. اين شركت هاي پرستاري همگي داراي كادر و پرستاران با تجربه و حرفه اي بوده و استرس افراد را در استخدام پرستار در منزل كرج را بسيار كاهش مي‌دهد.

ما در اين مطلب 5 مركز پرستاري در منزل كرج را به شما عزيزان معرفي مي‌كنيم تا با خيالي آسوده از خدمات در منزل اين مراكز بهره‌مند شويد.
شركت پرستاري سالمند چتر فيروزه اي
شركت اعزام پرستار چتر فيروزه اي داراي پرستار سالمند و كودك باتجربه، آموزش ديده و حرفه اي مي‌باشد كه شما مي‌وانيد متناسب با نياز خود از پرستار سالمند آقا و يا پرستار سالمند خانم استفاده كنيد. شما مي‌توانيد از خدمات پرستار سالمند در مهرشهر كرج، اعزام پرستار سالمند در گوهردشت كرج، اعزام پرستار سالمند در عظيميه كرج و... اين مجموعه استفاده كنيد.

همچنين امكان استخدام پرستار پاركينسون، پرستار بيمار آلزايمري، پرستار سالمند پوشكي و... از اين شركت استخدام پرستار سالمند به نام چتر فيروزه اي امكان پذير است.

شركت نگهداري از سالمند پرستار جو
دفتر پرستاري پرستار جو از مراكز معتبر استخدام پرستار سالمند در كرج مي‌باشد كه شما مي‌توانيد از اين مجموعه براي كودك، سالمند و بيمار خود اقدام به پرستار نماييد. اين دفتر خدمات پرستاري آماده اعزام پرستاران متخصص، با تجربه و آموزش ديده به صورت ساعتي، نيمه وقت و تمام وقت مي‌باشد.

همچنين افراد براي سالمند پوشكي، آلزايمري، داراي پاركينسون و بيماري هاي قلبي مي‌توانند اقدام به استخدام پرستار بيمار از اين مجموعه نمايند.

براي انجام تزريقات در منزل و استخدام پرستار شبانه روزي در كرج مي‌توانيد مجموعه پرستار جو را انتخاب كنيد.

مركز پرستاري در منزل مهرآوران رازي
اين مركز يكي از مراكز معتبر پرستاري در كرج مي‌باشد كه براي هر قشر حساس و خاص مانند سالمندان، كودكان و بيماران امكان استخدام پرستار ساعتي و شبانه روزي آقا يا خانم را فراهم كرده است. همچنين خدماتي همچون فيزيوتراپي در منزل، تزريقات و پانسمان در منزل را مي‌توانيد از اين مجموعه دريافت كنيد.

اگر سالمند شما دچار بيماري مي‌باشد و يا مي‌خواهيد يك پرستار با تجربه كودك استخدام كنيد، بهتر است مجموعه مهرآوران رازي را انتخاب كنيد چرا كه اين مجموعه به صورت كامل و دقيق مورد نظارت قرار دارد.
شركت پرستاري كرج مهرگان نو
در راستاي بهبودي و تامين آسايش و راحتي سالمندان و كودكان خود مي‌توانيد از خدمات بهترين شركت پرستاري در كرج به نام مهرگان نو استفاده كنيد. اين موسسه پرستاري از سالمند در منزل، داراي پرستاران مجرب و متخصص در زمينه پرستاري از سالمند بيمار و كودك به صورت شبانه روزي و پاره وقت مي‌باشد.

اگر در زمينه استخدام پرستار سالمند در كرج، استخدام پرستار كودك، استخدام پرستار بيمار در كرج و استخدام پرستار ساعتي نياز به كمك داريد مي‌توانيد با مجموعه مهرگان نو تماس بگيريد تا مشاوران اين مجموعه مشاوره لازم را به شما عزيزان ارائه دهند.

موسسه پرستاري سلامت نوين
شما مي‌توانيد از آژانس پرستاري سلامت نوين اقدام به استخدام پرستار 24 ساعته براي سالمند پوشكي و يا كودك خود نماييد. در تمامي مناطق كرج مي‌توانيد از خدمات پرستار سالمند، پرستار بيمار و پرستار كودك اين مجموعه با ساعات كاري مشخص و دلخواه بهره گيريد.

براي پرستاري از بيمار ويلچري، بيمار وابسته به تخت، بيمار MS و بيمار ناتوان حركتي مي‌توانيد از اين موسسه پرستاري، پرستار خصوصي استخدام كنيد.
حقوق و دستمزد پرستار سالمند و كودك در اين دفتر پرستاري بسيار مناسب مي‌باشد و تمامي پرستاران اين موسسه داراي اخلاقي مناسب، مهارت كافي، تجربه بالا و تخصص مي‌باشند كه افراد مي‌توانند با خيالي آسوده از اين مجموعه اقدام به استخدام نمايند. بنابراين براي استخدام پرستار ساعتي در منزل با مجموعه سلامت نوين تماس بگيريد.
تمامي دفاتر پرستاري كرج كه در اين مطلب از آنها نام برديم همگي داراي تاييديه و مجوزهاي لازم مي‌باشند. شما مي‌توانيد با در نظر گرفتن شرايط زندگي خود و نياز كودك، بيمار و سالمند خود از هر يك از موسسه هاي پرستاري گفته شده اقدام به استخدام پرستار در منزل نماييد.

منبع: https://www.khordad.news/fa/news/397484/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-5-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ساعت: ۱۰:۲۲:۱۴ توسط:سيمارخ موضوع: نظرات (0)

نحوه استفاده از كليد واژه نظام مهندسي

آموزش نحوه استفاده از كليدواژه طلايي آزمون نظام مهندسي يكي از مهمترين دغدغه‌هاي فارغ التحصيلان رشته‌هاي هفتگانه مهندسي (عمران، معماري، برق، مكانيك، نقشه برداري، شهرسازي و ترافيك) دريافت پروانه اشتغال به كار مهندسي جهت ورود به بازار حرفه‌اي كار مي‌باشد به همين منظور داوطلبان مي‌بايست بعد از گذشت ۳ سال از اخذ مدرك ليسانس خود، در آزمون‌هاي نظام مهندسي شركت نمايند.

به اذعان اكثر داوطلبان آزمون‌‌هاي نظام مهندسي، گستردگي و تعدد منابع معرفي شده همچنين شاغل بودن اكثر داوطلبان و به تبع آن فرصت زمان كم براي مرور و مطالعه دروس، از جمله مهمترين مواردي است كه باعث عدم موفقيت در آزمون‌ نظام مهندسي مي‌شود.

كمبود وقت براي پاسخگويي به سوالات در جلسه آزمون نظام مهندسي، از اصلي‌ترين معضلات و دغدغه‌هاي داوطلبان اين آزمون‌ها مي‌باشد.

همانطور كه مي‌دانيد آزمون نظام مهندسي بصورت جزوه باز و به اصطلاح open book برگزار مي‌شود. نكته حائز اهميت در اين خصوص اين است كه داوطلبان مي‌بايست از اين امكان بهترين استفاده و بهره را ببرند و از طريق تمرين و كسب مهارت و همچنين داشتن استراتژي‌هاي مشخص، زمان آزمون را مديريت نمايند، در غير اينصورت ‌داوطلبان بيشتر وقت را صرف جستجو و پيدا كردن بند مربوط به سوال در كتب مختلف مي‌نمايند و با توجه به منابع و مباحث متعدد اين آزمون‌ها، معمولا در پايان مدت آزمون، بسياري از سوالات بي پاسخ مي‌ماند.

يكي از كتابهايي كه با توجه به جزوه باز بودن آزمون نظام مهندسي نقش پررنگ و مهمي در جهت قبولي داوطلبان اين آزمون‌ها ايفا مي‌كند كتاب‌هاي كليدواژه نظام مهندسي هستند.

لذا كتاب‌هاي كليدواژه چنانچه به درستي گردآوري و تدوين شده باشند، مي‌توانند به عنوان يك راه حل ميانبر، كاربردي و بسيار مفيد مورد استفاده قرار بگيرند.
كليدواژه طلايي آزمون نظام مهندسي چيست؟
كليدواژه طلايي مجموعه‌اي از كلمات مهم و كليدي هستند كه از منابع معرفي شده آزمون نظام مهندسي به همراه آدرس‌هايشان‌ استخراج شده‌اند،‌ اين كلمات سر واژه‌‌هايي از مطالب مهمي هستند كه در آزمون‌هاي ادوار گذشته مورد سوال قرار گرفته‌اند و يا احتمال طرح شدن سوال در آزمون‌هاي آتي از آنها زياد است.
براي سهولت در استفاده و جستجوي سريعتر كليدواژه‌ها، كلمات كليدي طبق حروف الفبا مرتب شده‌اند، داوطلبان با تشخيص درست كلمه كليدي هر سوال مي‌توانند براحتي آن‌ را در كتاب كليدواژه پيدا كنند و با مراجعه به آدرس ارائه شده، مطلب مربوط به كلمه كليدي را پس از يافتن، مطالعه نمايند و تست مربوطه را در زمان بسيار كمي پاسخ دهند.
كليدواژه طلايي آزمون نظام مهندسي چند درصد سوالات را پاسخ مي‌دهند؟
نكته قابل توجه اين است كه بايد از كتابهاي كليدواژه انتظار معقولي داشت و به عنوان يك كتاب كمكي به آن نگاه كرد. لذا تصور اشتباهي است كه بدون مطالعه، تمرين و كسب آمادگي و فقط صرف استفاده از كليدواژه‌ها مي‌شود در آزمون نظام مهندسي قبول شد. بنابراين توصيه مي‌كنيم هرگز ادعاهاي اينچنيني را باور نكنيد.

با بررسي آزمون‌هاي ادوار گذشته، بطور متوسط بين ۱۵ تا ۲۵ سوال (بطور مستقيم و تا ۴۰ سوال بصورت استنباطي) از كتابهاي كليدواژه قابل پاسخگويي خواهند بود. منظور از استنباطي اين‌ است كه در برخي سوالات كلمه كليدي عينا در منابع نيست و طراح سوال از كلمات مشابه استفاده كرده‌ است. بنابراين داوطلبان بايد با تجربه‌ و مهارتي كه از طريق تمرين بدست آورده‌اند، كلمه كليدي را استنباط نمايند.

كليد واژه طلايي آزمون نظام مهندسي در انحصار نوآور!
با گذشت زمان و مفهومي تر شدن آزمون هاي نظام مهندسي، انتشارات نوآور تصميم گرفت در راستاي كمك بيشتر به داوطلبان، براي اولين بار، كليدواژه طلايي را ارائه دهد. در كليدواژه هاي قبلي، كلماتي كه در آزمون پرتكرار هستند، آورده شده و براي يك كلمه كليدي، چندين مرجع معرفي شده است كه شايد كمي وقت گير باشد، اما در كليدواژه طلايي، براي هر عنوان، چندين زيرعنوان تعريف شده است (در واقع هر موضوع به ريز موضوع هايي تفكيك شده است) كه به راحتي مي توانيد به جواب سوال برسيد. به طور مثال، در حل يك سوال، كلمه كليدي ” آب آشاميدني ” مدنظر مي باشد. با مراجعه به كليدواژه هاي نسخه قبلي، ديده مي شود كه چندين عبارت آب آشاميدني نوشته شده است و جلوي هر كدام منبع را ذكر كرده است. فرض كنيد سوال درباره ذخيره سازي و نگهداري آب آشاميدني باشد و براي رسيدن به جواب به كمك كليدواژه نسخه قبل، شما فقط مي توانستيد بخش هايي از منابع، كه به آب آشاميدني اشاره كرده است را پيدا كرده و بعد از مطالعه همه آنها، جواب را بيابيد؛ اما با مراجعه به كليدواژه طلايي نوآور با تصوير زير رو به رو خواهيد شد كه مستقيم شما را به جواب مي رساند.
چه سوالاتي را مي توان از طريق كليدواژه طلايي آزمون نظام مهندسي پاسخ داد؟
همانطور كه ذكر شد، همه سوالات را از طريق كتاب هاي كليدواژه نمي‌توان پاسخ داد. بنابراين مهم هست كه براي مديريت زمان آزمون، بدانيم سوالات آزمون نظام مهندسي از ديدگاه يافتن كلمه كليدي به چند نوع تقسيم مي‌شوند؛ اين سوالات در چهار نوع، دسته بندي مي شوند كه عبارتند از:

در اين نوع سوالات، با كمي توجه در صورت سوال، مي‌توان به راحتي كلمه كليدي را تشخيص داد.
نوع ديگر از سوالات، تشخيص كلمه كليدي ساده است ولي به كمك آن كليدواژه، جواب مستقيما بدست نمي آيد و نياز به جايگذاري در فرمول و يا مقايسه داده‌ها مي‌باشد.
در اين نوع، سوالات استنباطي بيان مي شود و يافتن كليدواژه براي آنها شايد به صورت مستقيم امكان پذير نباشد و نياز باشد تا از كلمات مترادف با كلمات مباحث مقررات ملي استفاده شود.
نوع ديگر از سوالات كه تعداد آن‌ها در آزمون‌هاي نظارت و اجرا اندك است‌، به صورت كاملا تحليلي و محاسباتي هستند، بنابراين امكان استفاده از كليدواژه‌ها در اين نوع سوالات وجود ندارد.
دسته آخرِ سوالات، مربوط به تيپ سوالاتي هستند كه عبارت ” كدام گزينه صحيح يا غلط مي باشد “، در آنها ديده مي شود، كه خود به دو زير دسته تقسيم مي شوند:
سوالاتي كه همه گزينه ها درباره يك موضوع هستند، كه استفاده از كليدواژه توصيه مي شود.
اما سوالاتي هم هستند كه هر گزينه مربوط به يك بند خاص بوده و يا حتي از مباحث مختلف است، بنابراين كلمه كليدي هر گزينه با گزينه بعدي متفاوت خواهد بود و بايد درستي هر گزينه به صورت جداگانه بررسي شود؛ لذا استفاده از كليدواژه براي اين نوع از سوالات، وقت گير بوده و توصيه نمي شود.
در ادامه براي آشنايي بهتر با اين دسته بندي سوالات، براي هر مورد يك مثال آورده شده است.

نمونه اي از سوالات دسته اول
براي سهولت حركت در مواقع بحران ناشي از تهديدات در فضاي باز و براي حفظ ايمني و راحتي، كدام يك از گزينه ها در مورد ابعاد پله درست است؟
ارتفاع ۱۶ سانتي متر، عرض ۱۵۰ سانتي متر، كف مفيد ۳۰ سانتي متر
ارتفاع ۱۵ سانتي متر، عرض ۱۵۰ سانتي متر، كف مفيد ۲۸ سانتي متر
ارتفاع ۱۴ سانتي متر، عرض ۱۸۰ سانتي متر، كف مفيد ۳۳ سانتي متر
ارتفاع ۱۵ سانتي متر، عرض ۱۴۰ سانتي متر، كف مفيد ۳۰ سانتي متر
از سوال، كلمه كليدي ” ابعاد پله ” برداشت مي شود. بعد از مراجعه به كليدواژه طلايي معماري – نظارت نوآور و يافتن كلمه ” ابعاد پله “، زيرعنوان هاي آن نوشته شده است كه ” ابعاد پله در فضاي باز ” ديده مي شود كه هدف سوال است و با مراجعه به بند نوشته شده، به راحتي جواب مشخص مي شود؛ در اين سوال ديده شد كه حتي اگر داوطلب، كلمه كليدي نهايي يعني ” ابعاد پله در فضاي باز ” را تشخيص ندهد، با يافتن كلمه كليدي ” ابعاد پله ” كه از سوال برداشت مي شود به سمت جواب سوق داده مي شود. در پايين تصوير كليدواژه مشخص شده است:

با استفاده از كتاب ، با مراجعه به بند ۲۱-۲-۲-۴-۸، صفحه ۲۱ از مبحث ۲۱، پاسخ مستقيما بدست مي آيد.

ابعاد پله ها در فضاي باز، براي حفظ ايمني و راحتي، بايد به صورت زير باشند:

عرض حداقل ۱.۵ متر
ارتفاع حداكثر ۱۵ سانتي متر
حداقل كف مفيد ۳۰ سانتي متر
به ازاي هر ۱۰ پله يك پاگرد (فضاي استراحت)
پس به راحتي، جواب گزينه ۳، بدست مي آيد.

نمونه اي از سوالات دسته دوم
در طراحي و ساخت يك آپارتمان با ۴۰ واحد مسكوني، حداقل چند واحد مناسب سازي شده براي افراد كم توان جسمي بايد در نظر گرفته شود؟
۱ واحد مسكوني
۲ واحد مسكوني
۳ واحد مسكوني
۴ واحد مسكوني
از سوال، كلمه كليدي ” افراد كم توان جسمي ” برداشت مي شود (آن چيزي كه در اين سوال سبب ايجاد ابهام شده است، عبارت ” افراد كم توان جسمي ” مي باشد و به همين دليل اين عبارت، كليدواژه انتخاب مي شود)، كه بعد از مراجعه به كليدواژه و در نهايت مراجعه به بند نوشته شده، جواب مشخص مي شود.

با مراجعه به بند ۴-۴-۷-۲، صفحه ۴۱ از مبحث ۴، پاسخ بدست مي آيد:

در طراحي و ساخت مجتمع هاي مسكن اجتماعي و حمايتي و آپارتمان هاي شخصي به ازاي هر ۲۰ واحد مسكوني، حداقل يك واحد مناسب سازي شده براي معلولين و كم توانان جسمي – حركتي در نظر گرفته شود؛ پس براي ۴۰ واحد مسكوني حداقل ۲ واحد مسكوني براي هدف ذكر شده نياز مي باشد.

*** در اين سوال هر چند محاسبات اينكه به ازاي ۴۰ واحد، چند واحد براي افراد كم توان جسمي – حركتي نياز مي باشد، بسيار ساده مي باشد، ولي هدف آشنا كردن داوطلبان عزيز با نوع دوم سوالات بود كه با خواندن بند مورد نظر، جواب مستقيما به دست نمي آيد و به يك جاگذاري در فرمول يا مقايسه و محاسبه اي نياز مي باشد.

پس ، جواب گزينه ۲، بدست مي آيد.

نمونه اي از سوالات دسته سوم
مساحت كابين دوش بايد چقدر باشد؟
۵ متر مربع
۶ متر مربع
۷ متر مربع
۸ متر مربع
شايد اولين كليدواژه اي كه به ذهن داوطلب در اين سوال برسد، ” مساحت كابين دوش ” باشد، اما با مراجعه به كليدواژه اين مورد پيدا نمي شود. كلمه كليدي موردنظر براي اين سوال كه درواقع كلمه موجود در مباحث مقررات ملي مي باشد، عبارت ” سطح كابين دوش ” مي باشد. ديده مي شود كه در آزمون عبارات مترادف به جاي هم به كار برده مي شوند و اين مورد، باعث مي شود كه به جواب نرسد، اما !!!

توصيه اي كه داريم اين هست كه در اين سوالات به جاي انتخاب كلمات كليدي اي كه داراي صفات و پسوند و پيشوند و… هستند، هسته آنها انتخاب شود؛ به طور مثال در اين سوال، عبارت ” كابين دوش ” هسته اصلي مي باشد و با مراجعه به اين عبارت در كليدواژه، به كمك زير عنوان هاي نوشته شده، بازهم به جواب مي رسيد و با اين كار، اين سوالات هم به راحتي قابل پاسخ خواهند بود.

اما راه دومي هم هست كه انتشارات نوآور آن را در نظر گرفته است. در ابتداي كليدواژه، يكسري كلمات متجانس ( هم جنس) در نظر گرفته شده است؛ مثلا در همين سوال ديده مي شود كه در جدول ارائه شده نوشته شده است كه سطح = مساحت، و اگر داوطلب در ابتدا كلمه كليدي ” مساحت كابين دوش ” را درنظر بگيرد، به كمك اين جدول به عبارت ” سطح كابين دوش ” خواهد رسيد.

*** همانطور كه بالاتر بيان شد، توصيه مي شود كه از هسته كلمات استفاده كنيد.
با مراجعه به بند ۱۶-۲-۵-۵-ب-۱، صفحه ۳۳ از مبحث ۱۶، پاسخ مستقيما بدست مي آيد.

سطح كابين دوش بايد دست كم ۰.۶ مترمربع باشد.

پس به راحتي، جواب گزينه ۲، بدست مي آيد.

نمونه اي از سوالات دسته چهارم
خيز حداكثر تير نشان داده شده در شكل زير كدام است؟
سوال بالا درباره تحليل سازه ها مي باشد كه بايد با تكيه بر دانش و اطلاعات دانشگاهي، آن را حل كرد و براي اين قبيل سوالات كليدواژه كاربرد ندارد.

نمونه اي از سوالات دسته پنجم – حالت اول
در مورد مشخصات مكانيكي فولاد رده S400، كدام عبارت صحيح نيست؟
مقاومت مشخصه تسليم آن ۴۰۰ مگاپاسكال مي باشد.
مقاومت نهايي آن ۶۰۰ مگاپاسكال مي باشد.
از نظر سختي، فولاد نيم سخت است.
شكل رويه آن، آجدار مارپيچ است.
از سوال، كلمه كليدي ” S400 ” برداشت مي شود (همانطوركه در ابتداي مقاله بيان شد، كار با كليدواژه نياز به تمرين دارد و با تمرين، دستيابي به كليدواژه هاي سوال، آسان تر مي شود؛ پس اگر در اين مثال ها كه ذكر شد، در تشخيص و انتخاب كليدواژه، مشكلي براي داوطلبان وجود داشت، با تمرين حل خواهد شد). بعد از مراجعه به كليدواژه طلايي عمران – نظارت نوآور و يافتن كلمه ” S400″، زيرعنوان هاي آن نوشته شده است كه چندين مورد ديده مي شود. با توجه به سوال طرح شده و نگاه به زيرعنوان ها، واضح مي باشد كه از اين ۷ زيرعنوان نوشته شده، ۴ مورد از آنها يقينا مربوط به اين سوال نيست و ۳ مورد باقي مانده به اين سوال ربط خواهد داشت و بعد از مراجعه به آن، مستقيما جواب بدست مي آيد.

اما در ديدگاه دوم، داوطلبي كه آمادگي ذهني بالاتري در آزمون دارد، بعد از تشخيص كلمه كليدي ” S400 ” و با توجه به محدوده سوال كه اطلاعاتي درباره مقاومت مشخصه و مقاومت نهايي خواسته است، به سراغ زير عنوان ويژگي هاي كششي آرماتور مي رود و سريعتر به جواب مسئله مي رسد.
با توجه به تصوير بالا، با مراجعه به جدول ۹-۴-۲، صفحه ۶۴ از مبحث ۹، پاسخ مستقيما بدست مي آيد كه S400 از نظر شكل رويه، آجدار جناغي مي باشد.

پس به راحتي، جواب گزينه ۴، بدست مي آيد.

نمونه اي از سوالات دسته پنجم – حالت دوم
كداميك از عبارات زير صحيح است؟
نرده حفاظتي بايد در فواصل حداكثر ۲.۲ متر داراي پايه هاي عمود باشد.
براي كارگران ماسه پاش و بتن پاش استفاده از عينك ايمني و سپري محافظ براي ايمني كفايت مي كند.
نردبان ثابت با طول ۴ متر بايد مجهز به سامانه متوقف كننده از سقوط باشد.
حداقل عرض مجاز راه هاي شيب دار و گذرگاه هاي مخصوص عبور افراد ۰.۵ متر است.
به بندهاي زير توجه كنيد هر بند كليدواژه‌ مجزايي نسبت به بند ديگر دارد، بنابراين چنانچه بخواهيد از طريق كتاب كليدواژه به اين تست جواب دهيد بايد كلمه كليدي هر ۴ گزينه تشخيص داده شود و با مراجعه به منبع آدرس داده شده درستي يا نادرستي هر گزينه بررسي شود؛ لذا اين فرآيند، زمانبر خواهد بود و بهتر است در اين نوع از سوالات، از كليدواژه استفاده نشود.

بند ۱۲-۵-۲-۳ مبحث دوازدهم، صفحه ۳۳: نرده حفاظتي بايد در فواصل حداكثر ۲ متر داراي پايه‌هاي عمودي باشد. (گزينه ۱ نادرست است)

بند ۱۲-۴-۴-۲ مبحث دوازدهم، صفحه ۲۹: براي كارگران ماسه‌پاش و بتن‌پاش و از اين قبيل، علاوه بر موارد فوق بايد سرپوش و سربند حفاظتي نيز تهيه و در اختيار آنها گذاشته شود. (گزينه ۲ نادرست است)

بند ۱۲-۷-۳-۲ مبحث دوازدهم، صفحه ۵۲: نردبان ثابت با طول بيش از ۳ متر بايد مجهز به سامانه متوقف‌‌كننده از سقوط باشد. (گزينه ۳ صحيح است)

بند ۱۲-۷-۵-۴ مبحث دوازدهم، صفحه ۵۵: راه‌هاي شيب‌دار و گذرگاه‌هايي كه فقط براي عبور افراد ايجاد مي‌شوند، بايد داراي حداقل ۶/۰ متر عرض باشد. (گزينه ۴ نادرست است)

چه كليدواژه‌هايي را بخريم؟ كليدواژه خوب چه ويژگي‌هايي بايد داشته باشد؟
اساسا كليدواژه‌ ها براي تسريع در پاسخگويي به سوالات آزمون‌هاي نظام مهندسي كاربرد دارند و درواقع بايد زمان پاسخگويي به هر سوال را به حداقل برسانند در اينصورت داوطلبان مي توانند زمان بيشتري براي پاسخ به سوالات مشكل‌تر و سوالاتي كه به تحليل و تفكر بيشتري نياز دارد ذخيره كنند.

بنابراين به طور كلي مي توان گفت كليدواژه‌هايي خوب و مناسب هستند كه بيشترين كلمات كليدي سوالات را پوشش دهند و به شيوه‌اي آدرس‌دهي كرده باشد كه داوطلبان را سريع تر به منبع مورد نظر برساند.

شيوه‌ آدرس‌دهي و همچنين نحوه جستجو در كليدواژه‌ها اهميت بسيار زيادي دارد، توجه داشته باشيد كليدواژه‌اي را انتخاب كنيد كه در آدرس‌دهي علاوه بر معرفي منبع و صفحه به بند يا پاراگراف هم اشاره كرده باشد، در غير اينصورت مجبور خواهيد بود براي يافتن كلمه كليدي كل صفحه را مطالعه كنيد كه بسيار زمان بر خواهد بود درصورتي كه اگر بند، پاراگراف مشخص شده باشد خيلي سريع تر و راحت تر كلمه كليدي را پيدا خواهيد كرد.

پوشش هرچه بيشتر كلمات كليدي از مهمترين ويژگي‌هاي يك كليدواژه خوب محسوب مي‌شود. هرچه دايره لغات و كلمات كليدي، كتاب كليدواژه بيشتر باشد سوالات بيشتري را پوشش مي‌دهد. درضمن توجه داشته باشيد از كليدواژه‌اي استفاده كنيد كه كليه منابع معرفي شده آزمون نظام مهندسي را شامل شود، يعني علاوه بر مباحث مقررات ملي،‌ راهنماهاي مباحث و ساير منابع و آئين نامه‌ها مثل راهنماي جوش، روش‌ها و جزئيات اجرايي ساختمان، آيين‌نامه ۲۸۰۰ زلزله، قانون كار، بيمه، قراردادها شرايط عمومي خصوصي پيمان و… را شامل شود.

استراتژي استفاده از «تيترواژه طلايي نوآور» و «كليدواژه طلايي نوآور»:
بطور خلاصه داوطلبين بايد بتوانند تعدادي از سوالات را با دانش، آشنايي و تسلطي كه به واسطه مطالعه منابع كسب كرده‌اند، بدون استفاده از كليدواژه پاسخ دهند؛ براي اين دست سوالات، استفاده از تيترواژه كارآمد و سريع‌تر خواهد بود و براي مابقي سوالات آزمون (كه تعداد قابل توجهي مي‌باشد) و سوالاتي كه داوطلب تسلط‌ كمتري نسبت به آن منابع دارد، بايستي با تكيه بر كليدواژه پاسخ داده شود.

كتاب «كليدواژه طلايي نوآور» مي‌تواند تا حد خوبي كار كتاب «تيترواژه آزمون نظام مهندسي نوآور» را انجام دهد ولي توصيه مي‌شود براي افزايش احتمال قبولي در آزمون نظام مهندسي و كسب حد نصاب قبولي، با توجه به توضيحات داده شده، از هر دو كتاب و با داشتن يك استراتژي مشخص استفاده شود؛ چرا كه كتاب «تيترواژه طلايي نوآور» مكمل مناسبي براي كتاب «كليدواژه طلايي نوآور» مي‌باشد.

براي آشنايي بيشتر از نحوه استفاده از كليدواژه و تيترواژه مقاله نحوه مطالعه و برنامه ريزي آزمون نظام مهندسي را مطالعه نماييد.

توصيه انتشارات نوآور به مهندسان عزيز
نكته قابل توجه براي استفاده از كليدواژه‌ها اين است كه حتي اگر بهترين كتاب كليدواژه را هم داشته باشيد ولي مهارت استفاده از آن را نداشته باشيد سر جلسه آزمون دچار سردرگمي خواهيد شد و نتيجه معكوس خواهد داشت.

توصيه مي‌شود در موقع مرور و بررسي تست‌هاي ادوار گذشته، جهت پاسخگويي به سوالات، زمان بندي داشته باشيد و تمامي تلاش خود را به كار ببنديد كه هر سوال را در زمان خودش پاسخ دهيد، همچنين تمرين كنيد از سوالاتي كه زمان بيشتري براي پاسخگويي لازم دارند يا تشخيص كلمه كليدي آن دشوار است در دوره اول بررسي و پاسخگويي رد شويد و آن سوال را به مرور بعدي سوالات موكول نماييد؛ سعي كنيد كلمه كليدي سوال را تشخيص داده و با استفاده از كتاب كليدواژه تست مربوطه را پاسخ دهيد. با اين روش به مرور تشخيص كلمه كليدي درست را ياد خواهيد گرفت و حتي متوجه خواهيد شد براي پاسخ به كدام يك از سوالات مي توان از‌ كليدواژه استفاده كرد

انتشارات نوآور، ناشر تخصصي كتب نظام مهندسي، دو نوع كليدواژه چاپ و منتشر كرده است كه در ادامه به توضيح ويژگي هاي هر يك پرداخته شده است:

كليدواژه طلايي آزمون نظام مهندسي به تفكيك هر رشته و صلاحيت:

اين كليدواژه‌ها شامل كليه منابع ذكر شده در دفتر مقررات ملي ساختمان از جمله مباحث ۲۲ گانه، راهنماهاي مباحث، آيين‌نامه‌ها و قوانين مي‌باشد. در اين كليدواژه كلمات كليدي به ترتيب حروف الفبا در جدول (بمنظور تفكيك و تشخيص بهتر) مرتب شده‌اند و در ستون‌هاي جداگانه شماره مبحث يا منبع،‌ شماره صفحه و بند يا پاراگراف آورده شده است.

اين نوع كليدواژه براي مهندساني مناسب است كه تمامي منابع را تهيه كرده‌اند و شانس قبولي خود را بدين طريق افزايش داده‌اند.

منبع: https://noavarpub.com/%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%DA%98%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%DA%86/


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۴۰۲ساعت: ۰۷:۵۵:۴۲ توسط:سيمارخ موضوع: نظرات (0)